سلام رفیق!
اگه یه توسعهدهنده وردپرس باشی، حتماً یه بار (یا شاید چند بار!) با خودت گفتی “چرا افزونهی من نباید تو مخزن وردپرس باشه؟“
تصور کن افزونهای که با کلی زحمت و عشق ساختی، به جای اینکه گوشهای خاک بخوره، دست به دست بچرخه و به درد هزاران نفر بخوره😃. این دقیقاً همون چیزیه که مخزن وردپرس برات فراهم میکنه: یه ویترین شیک و پر رفت و آمد برای نمایش هنرت. تازه اگه بخوای میتونی افزونهای که ساختی رو بفروشی البته نه توی مخزن وردپرس بلکه یک نسخه رایگان در مخزن قرار میدی و نسخه پولی یا به اصطلاح پرمیوم با امکانات بیشتر در سایت خودت یا مارکتهای مختلف.
اما خب، قضیه فقط ساختن افزونه نیست! ثبت کردنش تو مخزن وردپرس هم فوت و فن خودشو داره. یه سری قوانین و مقررات دقیق که باید مثل کف دست بلد باشی تا افزونت بدون دردسر چراغ سبز بگیره. فکرشو بکن، بعد از کلی کد زدن و تست، یهو با یه ارور عجیب و غریب روبرو بشی و کلی وقتت تلف بشه. دیگه همه ماها باهاش درگیر بودیم😅
اینجاست که این آموزش به دادت میرسه!
مخزن وردپرس و افزونهها: کلیدهای جادویی وردپرس
وردپرس، فراتر از یک سیستم مدیریت محتوای (CMS) ساده است. این پلتفرم قدرتمند، با دو ابزار کلیدی یعنی مخزن وردپرس و افزونهها، به شما اجازه میدهد وبسایت خود را دقیقاً همانطور که میخواهید بسازید و مدیریت کنید.
مخزن وردپرس (WordPress.org Plugin Directory): این مخزن بزرگ، کتابخانهای رایگان و بینظیر از هزاران افزونه است. دقیقاً مثل یک فروشگاه آنلاین که محصولاتش ابزارهای وردپرس هستند! این ابزارها، امکانات جدیدی به وبسایت شما اضافه میکنند؛ از فرمهای تماس ساده گرفته تا فروشگاههای اینترنتی پیچیده. به عبارت دیگه، مخزن وردپرس منبعی بیپایان برای توسعه و ارتقا سایت شماست.
افزونهها (Plugins): افزونهها در واقع برنامههای کوچکی هستند که روی وردپرس شما نصب میشوند و هر کدام وظیفه خاصی رو انجام میدهند. اینها مثل قطعات لگو هستند که شما با کنار هم گذاشتن آنها، سازهی وبسایتتون رو میسازید. هر چیزی که به ذهنتون برسه، به احتمال زیاد یک افزونه برای انجام دادنش وجود داره یا یه نفر در حال ساختش هست!
حالا که یه دید کلی در مورد این دوتا ابزار قدرتمند پیدا کردیم، بریم سراغ اصل مطلب، یعنی:
نحوهی ثبت افزونهتون تو این دنیای بزرگ و پر هیجان!
تو این سفر قراره قدم به قدم با هم بریم جلو و تمام مراحل ثبت افزونه تو مخزن وردپرس رو با هم یاد بگیریم. از آماده کردن افزونه تا رفع ایرادات احتمالی و بالاخره لحظه شیرین انتشار، قراره همهچیزو راحت و در عین حال تخصصی بررسی کنیم. پس کمربندتو ببند و آماده شو برای یه ماجراجویی هیجانانگیز!
قبل از هر چیز باید یک حساب داخل وردپرس داشته باشی. ثبتنام خیلی راحت و بیدردسره پس نگران نباش و روی این متن کلیک کن تا خیلی سریع و راحت ثبت نام در سایت وردپرس رو آموزش ببینی
۳. افزونهت رو برای بررسی بفرست.
۴. بعد از اینکه دستی بررسی شد، یا تأیید میشه یا برات ایمیل میاد که اطلاعات بیشتر یا اصلاحات لازم رو انجام بدی.
۵. وقتی تأیید شد، به یه مخزن نسخهگذاری دسترسی پیدا میکنی که میتونی افزونهت رو اونجا ذخیره کنی.
۶. بعد از اینکه افزونهت رو (و فایل راهنماش رو!) تو اون مخزن آپلود کردی، به طور خودکار تو مرورگر افزونهها نشون داده میشه.
۷. برای اطلاعات بیشتر، حتماً بخش پرسشهای متداول رو یه نگاهی بنداز.
این آموزش در حال تکمیل هست لطفا زمانی دیگر مجددا بررسی کنید