وردپرس چیست

بازدید: 108 بازدید
زمان مطالعه: 10 دقیقه
وردپرس چیست و چه کاربردی دارد

آیا تا به حال درباره سیستم مدیریت محتوای وردپرس و کاربردهای آن شنیده‌اید؟ چرا برای ساخت سایت از وردپرس استفاده کنیم؟

سیستم مدیریت محتوا / CMS چیست؟

سیستم مدیریت محتوا، که به طور مختصر به آن CMS می‌گویند، یک نرم‌افزار یا یک سیستم است که به کاربران امکان می‌دهد محتوای وب را بدون نیاز به دانش فنی عمیق و برنامه‌نویسی، ایجاد، ویرایش و مدیریت کنند. CMS ها ابزارهای قدرتمندی هستند که برای ساخت و مدیریت سایت‌ها و وبلاگ‌ها به کار می‌روند و به کاربران امکان می‌دهند تا بدون نیاز به توسعه دهندگان وب و برنامه‌نویسان، محتوای خود را به راحتی ایجاد و به روز رسانی کنند.

CMS ها ابزاری بسیار انعطاف‌پذیر هستند و از امکاناتی مانند ویرایش محتوا در محیط ویرایشگر ویژوال، مدیریت تصاویر و فایل‌ها، ایجاد بخش‌های مختلف در سایت، مدیریت کاربران و دسترسی‌ها، سئو و بهینه‌سازی سایت، افزونه‌ها و قالب‌های قابل تغییر و غیره برخوردار هستند. با استفاده از CMS، کاربران می‌توانند به سادگی و با استفاده از رابط کاربری مناسب، صفحات و مطالب خود را ایجاد و سازماندهی کنند و به راحتی آن‌ها را به روز رسانی کنند. CMS ها به دلیل سادگی استفاده و امکانات پیشرفته‌ای که ارائه می‌دهند، برای انواع وبسایت‌ها و وبلاگ‌ها مناسب هستند.

از وردپرس به عنوان یکی از معروف‌ترین CMS ها تا سیستم‌های مدیریت محتوای دیگر مانند Joomla و Drupal، هر کدام با ویژگی‌ها و قابلیت‌های منحصر به فرد خود، مورد استفاده قرار می‌گیرند. با استفاده از CMS، کاربران می‌توانند به راحتی و با کمترین زمان و هزینه، سایت‌هایی حرفه‌ای و جذاب را ایجاد و مدیریت کنند.

در این مقاله، به طور کامل به این سوالات پاسخ خواهیم داد. اگر قصد دارید یک سایت طراحی کنید یا به تازگی به دنیای طراحی وب وارد شده‌اید و می‌خواهید این مهارت را یاد بگیرید، احتمالاً نام وردپرس را شنیده‌اید. ودرپرس یک سیستم مدیریت محتوا سایت ساز است که با استفاده از آن، به راحتی و با هزینه‌ی بسیار پایین و زمان کم، می‌توانید صاحب وب‌سایت شخصی خود شوید.

امروزه هیچکس نمی‌تواند از مزایای داشتن یک وب‌سایت برای ارتقا و یا راه‌اندازی کسب‌وکار خود غافل باشد. با راه‌اندازی یک وب‌سایت، می‌توانید به درآمدی بالا دست پیدا کنید. اما اغلب ما می‌ترسیم که هزینه راه‌اندازی یک وب‌سایت چقدر می‌تواند گران و سنگین باشد.

اما خوشبختانه با استفاده از سیستم مدیریت محتوایی مانند وردپرس، این امر کاملاً شدنی و امکان‌پذیر است.

وردپرس از نگاه ویکی پدیا

,ویکی پدیا | وردپرس

متن باز

یکی از مواردی که وردپرس را به یک پلتفرم ویژه تبدیل کرده است، ویژگی متن باز بودن آن است. اصولا، پلتفرم‌هایی که متن باز هستند با پیشرفت‌های زیادی روبه‌رو می‌شوند.

اگر این سوال برای شما پیش آمده است که منظور از متن باز بودن وردپرس چیست؟ باید بگوییم یعنی تمامی برنامه‌نویسان می‌توانند کدهای خود را برای رفع‌ باگ‌های این سیستم وارد کنند. زمانیکه افراد زیادی برای پیشرفت یک پلتفرم فعالیت کنند، جای تعجب نیست که آن پلتفرم با پیشرفت‌های زیادی روبه‌رو می‌شود و می‌تواند پاسخگوی نیازهای کاربران باشد. کارشناسان بر این عقیده هستند، همین امر وردپرس را به یک پلتفرم محبوب تبدیل کرده است.

زمانیکه پرسیده می‌شود ورپرس چیست، باید بگوییم وردپرس پلتفرمی است که امنیت بسیار بالایی دارد. همانطور که می‌دانید امروزه امنیت به یک مسئله بسیار مهم تبدیل شده است و هرگز نمی‌توان به راحتی از کنار آن گذشت. با توجه به این موضوع که کاربران در دنیای وب، اطلاعات خود را به اشتراک می‌گذارند؛ اگر امنیت سایت‌ها بالا نباشد، به زودی آن سایت‌ها از لیست کاربران حذف می‌شوند. وردپرس یکی از CMS هایی است که با امنیت بالای خود توانسته است به یک سیستم ویژه و محبوب در میان طراحان سایت در سراسر دنیا تبدیل شود.

امکان شخصی‌سازی

از جمله مواردی که در زمان آشنایی با وردپرس باید به آن توجه داشته باشید، امکان شخصی‌سازی است. همانطور که می‌دانید هر سایتی بر اساس استراتژی‌های کاری و اهدافی که دارد، می‌تواند نیازهای متفاوتی داشته باشد. شما می‌توانید پنل وردپرس را دقیقا بر اساس چیدمان شخصی خود پیش ببرید. همچنین افزونه های مختلفی نیز برای تغییر ظاهر صفحات مهیا هستند مانند بهترین صفحه ساز دنیا به نام المنتور که در دو نسخه رایگان و پرو عرضه شده و امکانات بی نظیر و بسیاری رو در اختیارتون قرار میده.

این کار باعث می‌شود استفاده از وردپرس، بیش از پیش برای شما ساده و لذت‌بخش باشد و دیگر در زمان استفاده از این پلتفرم با چالش‌ها و مشکلات خاصی روبه‌رو نمی‌شوید. این مسئله برای کسانی که به طور تخصصی در زمینه سئو فعال هستند، بسیار مهم است.

این کار باعث می‌شود استفاده از وردپرس، بیش از پیش برای شما ساده و لذت‌بخش باشد و دیگر در زمان استفاده از این پلتفرم با چالش‌ها و مشکلات خاصی روبه‌رو نمی‌شوید. این مسئله برای کسانی که به طور تخصصی در زمینه سئو فعال هستند، بسیار مهم است.

از وردپرس برای نصب چه سایت‌هایی می‌توان استفاده کرد؟

در ادامه بحث مرتبط با آشنایی با وردپرس، باید به این مسئله بپردازیم که از وردپرس برای راه‌اندازی چه سایت‌هایی استفاده می‌شود. این موارد به شرح زیر هستند:

  • با وردپرس می‌توان وب‌سایت شخصی راه انداخت
  • با وردپرس می‌توان فروشگاه آنلاین طراحی کرد
  • وردپرس برای راه‌اندازی سایت شرکت‌ها و معرفی کسب و کار مناسب است
  • وردپرس برای راه‌اندازی سایت آموزش آنلاین مورد توجه قرار دارد
  • با وردپرس می‌توان وبلاگ شخصی طراحی کرد
  • با وردپرس می‌توان سایت خبری طراحی کرد
  • با وردپرس می‌توان سایت برای یک رویداد و فروش بلیت طراحی کرد
  • با وردپرس می‌توان سایت انجمن طراحی کرد
  • با وردپرس می‌توان وب‌سایت‌های کاریابی طراحی کرد
  • با وردپرس می‌توان سایت‌های نمونه کار و رزومه ساخت
  • وردپرس برای ساخت سایت پادکست بسیار مناسب است

آیا خودم می‌توانم سایت وردپرس راه‌اندازی کنم؟

با توجه به این موضوع که در پاسخ به سوال وردپرس چیست؟ می‌گوییم این پلتفرم به سادگی راه‌اندازی می‌شود، همواره این سوال وجود دارد که آیا می‌توانم خودم سایت وردپرسی راه‌اندازی کنم؟

اگر شما دانش کافی را در این زمینه ندارید، هرگز نمی‌توانید اینکار را انجام دهید. برای انجام این کار، ابتدا باید دوره راه‌اندازی وردپرس را پشت سر بگذارید و با فضای آن آشنا شوید. پس از آن، می‌توانید سایت مورد نظر خود را راه‌اندازی کنید.

سایت‌های وردپرسی و موفقیت در دنیای وب

امروزه، برندهای بسیار زیادی در سراسر دنیا از وردپرس استفاده می‌کنند. همانطور که در روند آشنایی با وردپرس توضیح دادیم قابلیت‌های این پلتفرم بسیار زیاد است و هرگز نمی‌توان به سادگی از کنار آن عبور کرد. وردپرس فضای بسیار دوستانه‌ای دارد و می‌تواند به کاربران کمک کند در تمامی مدتی که در سایت حضور دارند، حس خوبی داشته باشند. همچنین، وردپرس بسیار قوی است و هر روز در مسیر پیشرفت قرار دارد. با توجه به تمامی این موارد شما می‌توانید با استفاده از سایت‌های وردپرسی، در کنار برندهای بزرگ دنیا قرار گیرید.